POVESTEA NOASTRĂ

Societatea noastră produce şi comercializează produse de cofetărie, patiserie şi gelaterie după retete originale. De asemenea, comercializăm o gamă variată de băuturi răcoritoare, bere, cafea, produse lactate, băuturi alcoolice şi produse din tutun. Am început activitatea de producţie şi comerţ la sfârşitul anului 1999 cu un personal restrâns, format din patru angajaţi. În acel moment producţia era orientată predominant către produse de patiserie. În anul 2000, ca urmare a cererii ridicate, s-a impus extinderea activităţii şi creşterea numărului de angajaţi.

La sfârşitul anului 2002, societatea şi-a mărit spaţiul de producţie şi desfacere, activitatea desfăşurându-se în spaţii separate pentru produsele de cofetărie şi cele de patiserie. În prezent, ne desfăşuram activitatea în spaţii amenajate cu mult bun gust la standarde europene. Deschiderea şi implicarea in munca de zi cu zi a întregului personal, deschiderea faţă de noutăţi, dar şi capacitatea de a alege inovaţiile utile şi potrivite activităţii, sau eforturile depuse pentru păstrarea calităţii, identităţii, originalităţii şi caracterului natural, tradiţional al produselor sunt ingredientele reţetei ce ne caracterizează. Gama noastra de produse cuprinde peste 70 de sortimente de înaltă calitate.

Prin implementarea şi certificarea sistemului de calitate şi siguranţă al alimentelor HACCP, oferim clienţilor noştri siguranţa calităţii produselor noastre la standarde europene. Pe viitor, ne propunem lărgirea gamei de produse de patiserie, cofetărie şi gelaterie din producţia proprie.
Multumită clienţilor noştri şi personalului calificat am reuşit cresterea activităţii şi sperăm ca pe viitor să rămânem în topul preferinţelor dumneavoastră. Vã asteptãm!